Hey! Leuk dat je op mijn blog kijkt.
Op mijn blog deel ik mijn verhaal over de achtbaan waar ik ingezet ben genaamd borstkanker. Door alles van mij af te schrijven hoop ik dat de onrust die ik in mijn hoofd heb minder wordt. Daarnaast kan ik hiermee iedereen op de hoogte houden over hoe het met mij gaat. Ook hoop ik hiermee mensen te laten zien wat er allemaal op je af komt als je borstkanker hebt. Ik merk namelijk in mijn omgeving dat mensen mij vaak niet begrijpen of geen idee hebben wat er allemaal op je af komt. Daarnaast heb ik veel verhalen van lotgenoten gelezen, misschien kan ik hiermee ook iemand helpen!

Maar wie ben ik nou eigenlijk? Ik ben Eva en op 22 jarige leeftijd is er bij mij borstkanker ontdekt. Toen ik 21 jaar was ontdekte ik een knobbel in mijn borst en ben ik bij de huisarts geweest. Zij heeft mij toen weer naar huis gestuurd. Een jaar later ben ik uiteindelijk toch doorgestuurd door een andere huisarts. Toen stond mijn wereld op z'n kop. Hoe ik dit allemaal ervaren heb kun je terug lezen op mijn blog. 

Voordat ik borstkanker kreeg was ik erg actief met van alles en nog wat. Ik had net de opleiding pedagogiek afgerond, maar dit was niet wat ik graag wilde doen. In februari 2019 ben ik begonnen met de pabo. Ik vind het geweldig om te werken met kinderen. Mijn stage vond ik ontzettend leuk en ik maakte met veel plezier mijn opdrachten van school. Nooit gedacht dat ik met zoveel enthousiasme een opleiding kon gaan doen. Ook was ik al maanden werkzaam in de buitenschoolse opvang en in juli 2019 ben ik begonnen met een nieuwe baan als pedagogisch medewerker. Daarnaast hou ik ervan om gezellige dingen te doen met familie en vrienden. Ik mag graag op een terrasje zitten, lekker eten, shoppen, naar de motorcross, reizen en eigenlijk nog veel meer!

Ik heb al een heleboel reacties gehad, hartstikke leuk dat mensen de moeite nemen om mij een berichtje te sturen!  Je kunt mij een berichtje sturen via Instagram, de mail en je kan natuurlijk altijd hier een reactie achter laten.  Mocht je vragen hebben of iets dergelijks, dan mag je die altijd stellen!

Ik vind het leuk als je mijn blog deelt! Zo bereik ik meer mensen en hoop ik anderen te kunnen inspireren of helpen.

Reactie plaatsen

Reacties

rita berkhof
3 jaar geleden

hoi eva
vond de gesprekken erg fijn vanmorgen met je
heel mooi hoe jij in het leven staat
ondanks alles zo positief
daar kunnen we allemaal heel veel van leren
succes met je boek en herstel


gr Rita

Eva
3 jaar geleden

Hoi Rita,

Wat ontzettend leuk om van u een berichtje te krijgen. U bedankt voor de fijne gesprekken, ik voelde me bij u echt begrepen!
Dank u wel voor de lieve woorden!